Smartlog v3 » Decra Tag » Decra tag
Opret egen blog | Næste blog »

Decra Tag

Alt om ståltag og decra tag

Decra tag

1. May 2011 14:45, jaconline

Decra tag er en af de mest populære typer ståltage i Danmark, som hvert år lægges på flere tusinde huse.
Ståltag er generelt blevet mere og mere almindeligt i løbet af de seneste 10 år. Førhen var det typisk tegl, beton eller eternit, hvilket da også stadig benyttes i høj grad. Men danskerne har fået øjnene op for mulighederne med stål, herunder decra, da der er nogle store og åbenlyse fordele.

Decra fordele
Der er 2 åbenlyse fordele ved at få lagt et nyt decra tag, fremfor at vælge en anden tagtype:

  • Lavere materiale pris
    Priserne på selve Decra tagpladerne er lavere end feks tegl tagsten, så allerede her spares der en del penge. Jo større tag du har, destop flere penge spares der naturligvis.

  • Mindre arbejdsløn
    Men den helt store besparelse kommer ved at det er langt hurtigere at lægge en Decra ståltag, fremfor andre tagtyper. Primært fordi at ståltaget typisk kan lægges direkte oven på det eksisterende tag. Herved spares hele nedtagningen og bortskaffelsen af det gamle tag.

Alt i alt så er der altså en stor økonomisk besparelse ved at vælge et Decra tag, fremfor eks eternittag eller beton/tegl.

Decra garanti
Hvis du er i tvivl om kvaliteten af ståltag, så skal du ikke være bange, for Decra tilbyder hele 30 års produktgaranti. Så skulle der mod forventning være problemer med tagpladerne, så er du altså dækket ind fra producentens side. 30 års garanti, er i øvrigt det der normalt fås ved at tagsten også.
Priserne svinger selvfølgelig lidt afhængig af hvilken håndværker, du henvender dig til. Men rådet herfra er altid at få 3-4 forskellige tilbud på opgaven, så kan du bedre sammenligne priser, så du er sikker på ikke at betale for meget.