Smartlog v3 » Decra Tag » Pift boligen op med farvede lampeskærme
Opret egen blog | Næste blog »

Decra Tag

Alt om ståltag og decra tag

Pift boligen op med farvede lampeskærme

25. Jan 2013 12:34, jaconline

Lampeskærme

 

Er du træt af din belysning i dit hjem? Måske er den for skarp og ubehagelig. I det tilfælde bør du investere i lampeskærme til dine lamper. Det kan blive meget irriterende for øjnene, hvis lyset i ens omgivelser er for skarpt, men dette kan lampeskærme gøre noget ved. De dæmper lyset, så det bliver mere behageligt og hyggeligt at være i.
Du kan få lampeskærme i alle former og afskygninger, så der burde være en eller to, som passer til din smag og dine behov. Det er ikke nødvendigt at bruge mange penge på lampeskærme, da de fås i både billige og dyre udgaver. Det betyder, at du helt selv kan bestemme, hvor meget du har lyst til at betale for dine lampeskærme. Hvis du synes, at du har råd til en dyr en, kan du prøve at kigge hos en lampedesigner eller hos et af de store bolighuse. Hvis du vil finde lampeskærme til beskedne priser, er det en god start at gå i genbrugs forretninger. Ellers har de også meget ofte billige lampeskærme i bolighusene

 

Lampeskærme til enhver smag

 

Lampeskærme findes i sådan en overflod af forskellige modeller, former, farver og typer, at det kan være rigtig svært at vælge den helt rigtige. Men prøv at starte med at kigge på dit hjem, som det ser ud i forvejen. Hvilken slags lampeskærme ville passe bedst ind? Skal de være aflange og ensfarvede eller måske mere runde og mønstrede? Overvej om de skal være forskellige i køkkenet, stuen, soveværelset og så videre. Lampeskærme i de rigtige modeller og farver kan give en helt ny og forbedret stemning i boligen – så vær ikke bange for at vælge spraglede lampeskærme i stedet for kun at vælge enkle og ensfarvede. De friske farver giver masser af liv og dynamik.

 

Hvad koster lampeskærme?

 

Lampeskærme kan, som nævnt, fås i alle slags priser. Du kan få en ellers billig lampe til at se rigtig dyr ud med den rette lampeskærm, eller du kan gå den anden vej og tone ned for din indretning ved at vælge en meget enkel lampeskærm. Priserne svinger helt fra de billige lampeskærme, som koster 100 kroner og op til de dyre, der koster omkring 600 kroner. Det afhænger selvfølgelig af mange ting, som mærke, størrelse, detaljegrad og andet.
Lampeskærme kan se ud på alle måder – så vær kreativ. Den behøver ikke at være hvid, men det kan ligeså vel være rød, blå, tofarvet eller blomstret – det er kun din fantasi, der sætter grænser!